Theatervoorstellingen

Theatervoorstellingen

Theater, achter het grote rode doek, iedereen kent het wel. Wanneer het rode doek de lucht in gaat begint het spektakel. Door de vele activiteiten die er op het toneel plaatsvinden wordt theater vaak gezien als een prachtige manier van tijdsbesteding. Of je nu naar een musical-, cabaret-, toneel-, komedie-, muziek- of dansvoorstelling gaat… Een bezoekje staat altijd garant voor een fantastische avond. Theater bestaat dan ook al een erg lange tijd. Theater is namelijk uitgevonden in het oude Griekenland. In 2017/2018 zijn verschillende nieuwe voorstellingen toegevoegd aan het theater. In dit artikel gaan de nieuwe theatervoorstellingen besproken worden.

1. De rechtvaardigen

Ben jij er graag als eerste bij? Durf jij een voorstelling in te gaan zonder dat er enige reviews van de voorstelling beschikbaar zijn? Dan is De Rechtvaardigen iets voor jouw. De Rechtvaardigen is een voorstelling geregisseerd door Eline Arbo, deze regisseur is ook wel bekend van de voorstelling: Het lijden van de jonge Werther. De voorstelling gaat over een groep terroristen in Rusland. Daar ontmoeten ze verschillende mensen met andere  normen en waarden.  Met deze groep mensen komen ze in strijd. De try-outs van deze voorstelling zijn op 15 en 16 mei 2018 en de première is op 17 mei.

2. GRIMM

Ook de GRIMM is net zoals De Rechtvaardigen een gloednieuwe tentoonstelling. De GRIMM is een balletuitvoering gericht op actuele problemen en zaken zoals het gamen. Twee heren zijn een spel aan het spelen totdat moeder het spel afpakt. Ze verdwijnen in een sprookjeswereld en hier begint het hele verhaal. Ze komen ondertussen allerlei spannende figuren tegen zoals de grim, vandaar natuurlijk de titel. Voor iemand die houdt van actie en ballet is dit een perfecte combo.

Deze twee nieuwe voorstellingen zijn echte aanraders. Natuurlijk zijn er nog meer nieuwe voorstellingen beschikbaar. Deze zijn te vinden op: theatersinnederland.