Tickets kopen

Tickets kopen

Tickets kopen voor het theater, het kan tegenwoordig allemaal erg gemakkelijk. Maar hoe doe je het nu effectief? In dit artikel gaan we jou helpen met het kopen van tickets voor het theater. Waar je dit het beste doet, wanneer en hoe. Na het lezen van dit artikel weet jij alles over het aankopen van theatertickets.

Bij de kassa

Natuurlijk is het nog steeds een mogelijkheid om je ticket bij de kassa aan te schaffen. Je ticket bij de kassa aanschaffen is heel ouderwets en heeft daarom nu best veel nadelen. Een van de voordelen is dat je nergens aan vast zit, je kan op impuls naar de kassa lopen, een kaartje kopen en gaan zitten. Echter is dit ook weer een nadeel, wil je op impuls een kaartje halen dan neem je ook het risico dat er geen kaartje meer beschikbaar is, of alleen maar slechte zitplaatsen. Verder weet je misschien niet hoe lang je vooraf aanwezig moet zijn waardoor je geen kaartje meer kan kopen. Als laatste punt, misschien zijn er kortingen beschikbaar voor een bepaalde voorstelling. Deze zouden online te vinden zijn, maar omdat het kaartje aan de kassa gekocht wordt zal je deze korting niet kunnen krijgen.

Online aankopen

Wanneer je een kaartje online koopt heb je tegenwoordig verschillende voordelen. Dit hangt mede af van hoelang van te voren je een kaartje hebt besteld. Wanneer je ruim op tijd een kaartje koopt heb je verschillende voordelen. Sommige voorstellingen bieden korting voor mensen die een kaartje vroegtijdig kopen, dit geld dat je uitspaart is weer mooi meegenomen. Ook is het online mogelijk om je eigen zitplaats te kiezen, koop je een kaartje vroeg genoeg kun je de beste plekken kiezen. Extra kortingen die bijvoorbeeld te vinden zijn op kortingswebsites zijn ook op het internet te vinden. Extra korting? Wie zegt daar nu nee tegen. Om je tickets zo goedkoop mogelijk aan te schaffen, koop je online.